vrijdag 15 juni 2007

Budel 2007

Het begint bij ons al bijna een traditie te worden dat we naar het Keverweekend `Beautiful Budel` gaan. Misschien komt het ook wel doordat wij dit altijd een zeer leuk evenement vinden en er met veel plezier heen zijn gegaan.

We wisten dat de motor van de bus niet lekker liep, maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn evengoed met een rustig gangetje naar Budel gereden. Alleen in tegenstelling tot vorige 2 jaar hadden we nu erg slecht weer, veel regen en ellende onderweg.

We waren dit keer ruim van te voren aanwezig en zo stonden wij dit jaar net als vele anderen voor de poorten van het evenement te wachten. Het leek alsof de weergoden ons goed gezind waren, omdat het op dat moment gelukkig droog was.

Voor de poort was het een gezellige boel en menig mede fanaat trok hier zijn eerste biertje open. voor ons was het nog ff iets te vroeg van het goede, want een lunch hadden we nog niet gehad.

Op aanraden van mijn collega Martin had ik eieren mee genomen. Dus we klapten het keukenblok open, pakten een koekepan, beetje smeermiddel erin en hoppa de eieren lagen lekker te sudderen. Een heerlijke geur van vers gebakken eieren kringelde mijn neus in.

Jammer genoeg geen koffie meegenomen, dat was helemaal geweldig geweest. Toen wij het broodje met ei verorberd hadden waren we bijna aan de beurt om het terrein op te rijden.

Zoals vorig jaar sloegen we ook nu weer rechtsaf in de richting van de familiecamping. Daar kregen we algauw een plekkie aangewezen om de bus te parkeren. Toen we de bus geinstalleerd hadden en de tent opgezet schrok ik een klein beetje. We stonden midden tussen allemaal diepvrieskisten en mega grote party tenten. En zo waren de luchtgekoelde VW´s ver te zoeken. Dit vonden wij heel erg jammer en dus zullen wij volgende keer toch even iets beter opletten als we het terrein oprijden.

We hadden mijn broer Ronald uitgenodigd om samen met ons er een gezellige dag van te maken, maar door de regen viel dit helaas in het water en kon ik hem niet echt laten zien wat de sfeer van Budel nou werkelijk is. Ik hoop dat ook echt dat het volgend jaar weer super weer is en we weer in onze blote zwabbel buiten kunnen lopen en barbequen. :D

Ook heb ik dit keer niet zoveel foto´s gemaakt. Volgend jaar beter !!


Geen opmerkingen: