maandag 23 augustus 2010

20 Augustus 2010 Bruiloft Marcel en Karin

Vandaag een kleine update.
Niet zozeer over de reparaties aan de bus, hoewel ik daar ook nog weer een boek over kan volschrijven.

maar meer over het gebruik van onze bus.
Wij zijn vorige week vrijdag getrouwd. Als trouwauto hebben wij gekozen voor een VW Spijlbus uit de jaren 60. Onze bus en die van Thijs hebben als volgauto gefungeerd.

Zo hadden wij een trouwstoet van 3 bussen.

Ik ga er geen grote verhalen aan wijden. Misschien dat ik tijdens de huwelijksreis nog een leuk verslag op papier kan zetten, dus dat houden jullie nog te goed.

Hierbij wel een paar foto's van onze trouwdag. Deze zijn gemaakt door mijn broer en mijn moeder. Alle "officiele" foto's krijgen we pas na de huwelijksreis.


Foto gemaakt met een speciale techniek waarbij gebruik is gemaakt van een Kodak Duaflex uit 1950. De kleuren zijn beetje aangepast zodat hij nog ouderwetser lijkt.Hierbij zijn de kleuren niet aangepast. Dus het fletse is normaal hier.


voor de deur van ons huis


Instappen in de trouwauto


Gezellig samen achterin.


Bussen line-up bij de kerk in Zwaagdijk Oost


Alle crea-bea dingen bij elkaar.
Zoals je ziet hebben we gekozen voor een jaren 70 thema.

Dit hebben we laten terugkomen in de kaart, het kerkboekje, de bedankjes en de Cd hoesjes.
Daarnaast hebben we van een bouwplaat de enveloppendoos geknutseld.

Ook onze ringen zijn verwerkt in de trouwkaart.Het ringenkussen is door een forum genoot geborduurd.De Taarttopper en het bedankkaartje bij elkaar. De afbeelding komt van Internet, deze is door onze bakker opnieuw in marsepijn uitgevoerd. Vandaar dat we het hippie stelletje ook in het thema hebben laten terugkomen.

Nu de bus inpakken en op huwelijksreis. Dat is nog niet makkelijk, omdat ik normaal weken van te voren begin met dingen klaar te maken.

Dat moet nu in 1 dag gebeuren.. Ik hoop dat het ons lukt en dat ik over een paar weken hier een nieuwe update kan plaatsen met mooie foto's van onze huwelijksreis.

groeten en tot de volgende update
Marcel

Geen opmerkingen: