woensdag 22 februari 2012

Fotoshoot modellen werk.

Zo, ff het stof van mijn blog afblazen met een update.
In het jaar 2011 heb ik niets of nauwelijks iets met/aan de bus gedaan. Enkel het Hippiefestival hebben wij bezocht en we hebben wat in de buurt rond gecruised.

Met een hoofd dat overliep van gedachtes, een lijf vol stress en geen tijd omhanden ging de bus in november terug de stalling in, vol geladen met alle onderdelen en accesoires, te wachten op betere tijden.

Per 1 februari, liep mijn contract af bij mijn werkgever, daarmee viel een enorme last van mijn schouders en langzaam aan begin ik mezelf weer een beetje terug te vinden.

Op 3 februari verscheen er op het forum van de VCT-2 de volgende oproep:

Van fotoshoot winter 2012


Nadat ik eerst mijzelf beetje op de achtergrond gehouden had en er geen geinteresseerden reageerde, besloot ik dat indien de man interesse had mij en mijn bus hiervoor beschikbaar te stellen.

Gezien het feit dat ik zonder werk thuis zit en er een kleine onkosten vergoeding zouden worden betaald, leek het mij een leuk idee hier aan mee te werken; het zou mij niets kosten enkel tijd en die heb ik nu genoeg.

Nadat ik met de man wat heen en weer gemaild had, kreeg ik de volgende email, met de details:

Van fotoshoot winter 2012


En zo hebben we een afspraak gemaakt dat ik woensdag 8 februari naar Amsterdam zou rijden met de bus om aan de fotoshoot mee te werken.

Dus vol goede moed ging ik naar de stalling waar het trouwe busje stond te wachten.

Van fotoshoot winter 2012


Natuurlijk schrok ze wakker uit de winterslaap en het kostte mij dan ook wat overtuigingskracht om haar mee te krijgen de kou en de sneeuw in.

Nadat ik alles gereed gemaakt had; de bus netjes leeg gemaakt; de banden opgepompt ( tja ivm vorst deden de compressors van 2 tankstations het niet ); spullen klaar gelegd. Controleerde ik nog eenmaal de email voordat ik zou vertrekken. Daarin las ik dat op het allerlaatste moment de hele fotoshoot was geannuleerd.

Erg jammer natuurlijk. Vanwege het mooie weer, de sneeuw en het ijs heb ik zelf maar even een paar plaatjes geschoten van de bus. Niet helemaal hetzelfde als het oorspronkelijke doel, maar toch. ik vind ze leuk :)

Van fotoshoot winter 2012


Van fotoshoot winter 2012


Van fotoshoot winter 2012


En zo met de strenge winter, de sneeuw en het ijs en de (niet doorgegaande Elfstedentocht) weer achter de rug heb ik toch nog een paar mooie plaatjes om terug te denken aan de winter van 2012.

groetjes
Marcel

Geen opmerkingen: