donderdag 15 juni 2006

Budel 2006

Natuurlijk stond ook dit jaar Budel weer op de agenda. Vol trots reden we naar het zuiden van het land in ons eigen bussie.

De bedoeling was dat we vrijdag 's-morgens om 9.30 zouden gaan vertrekken zodat we rond de middag in Budel zouden arriveren. Echter ook nu duurde voorbereidingen langer dan gepland. En dus reden we pas rond 13.00! uur weg, samen met mijn buurman en zijn toenmalige vriendin in hun Kevertje.

Tot voorbij Amsterdam was het heerlijk rijden en schoten we lekker op. Alleen toen we de A2 opdraaiden liepen we vast in de middag spits, die dus blijkbaar erg vroeg begon. Dit vonden we natuurlijk een enorme tegenvaller, maar goed we konden geen andere kant op en zo tuften we braaf met een slakkegangetje richting Utrecht.

De file duurde tot 's-Hertogenbosch aan toe en we werden er niet zo vrolijk van. Het enige voordeel was wel dat het super lekker weer was en we lekkere muziek op hadden staan.

Pas rond 18.00 uur draaiden we het terrein op om ons in het Budels feest gedruis te storten. Pas toen begreep ik waardoor die vroege file ontstond: dat stomme voetbal
:( Het Nederlands elftal moest een wedstrijd spelen tijdens het WK.

Veel mensen hadden de radio aanstaan op voetbal en ook bij de tenten was het op groot scherm te zien. Wij hadden er echter geen oog voor en dus maakten wij onze bus slaapklaar en zetten de voortent op. Lekker een Biertje erbij en heerlijk rustig aan doen.

En zo werd het voor ons ook feest om in Budel te zijn. Die avond gezellig over de camping gelopen en allerlei voertuigen bekeken en met mensen gekletst en een biertje gedronken en rond een uurtje of 12 weer richting onze bus.
Zaterdag morgen waren we op tijd wakker, en na het ontbijt direct de onderdelen markt op gegaan.

Ik kocht daar een toerenteller, een oliedruk meter, olietemperatuur meter, en een oliedruk sensor. Deze hebben we een week later gemonteerd. Ook kochten we een paar kleine dingen zoals stickers en andere leuke dingetjes.

Aan het eind van de middag was het tijd voor de rondrit. Hier hebben we gezellig door de omgeving van Budel gereden in de optocht van luchtgekoelde voertuigen. Ook dat vonden we heel leuk.

Zondag was het tijd voor het concour d'elegance. Ik denk dat ik over een tijdje mijn bus ook eens mee laat doen :D
Helaas was het rond 15.00 uur tijd voor ons om terug naar huis te gaan. En na een warme terug rit kwamen wij weer thuis van een geslaagd weekend.

Hierbij een kleine foto reportage:


De bus het de kever de avond voor ons vertrek naar BudelGeen opmerkingen: