donderdag 23 mei 2013

impressie van diverse ritjes

Vorig jaar stond er op het VCT-2 forum een oproepje of er iemand was die Serge uit de brand kon helpen: Hij had met spoed iemand met verstand van oude VW busjes nodig voor het rijden van een trouwerij.
Dit was mij op het lijf geschreven en dus heb ik op zijn oproep gereageerd en zo ben ik vorig jaar een aantal keer voor hem op pad geweest.

De ritjes varieerden van het rijden van een bruiloft tot pendeldiensten voor een beurs evenement. Lange dagen, dat meestal wel, maar je krijgt zoveel leuke reacties. Dit is echt iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Omdat het voorjaar en de zomer in aantocht zijn worden er ook weer meer ritjes in klassiekers gereden. Ook dit jaar mocht ik weer voor Serge op pad. We begonnen met vervoer voor een vrijgezellen feestje. We vervoerden een vrolijk "hippie" gezelschap van Hoevelaken naar Bloemendaal aan zee. ( waar zij activiteiten hadden in strandtent Woodstock '69)

Van 2013 trouwbusje
De beide bussen in Hoevelaken, waar ze beetje versierd gingen worden.

Van 2013 trouwbusje
Het hele gezelschap op de foto; en zoals een echte hippie betaamd werd er spacecake gegeten.
De bestuurder bleef wel nuchter overigens.

Van 2013 trouwbusje
Naast elkaar bij het strand.
Van 2013 trouwbusje
Zonsondergang@Bloemendaal aan zee.

En nadat de zon ondergegaan was; de "hippies" moe/verzadigd en voldaan waren brachten wij ze weer netjes en veilig thuis.

Van 2013 trouwbusjePromotie nieuwe collectie Tommy Hilfiger


voor een andere klus was Serge benaderd voor Busjes om de presentatie van de nieuwe Tommy Hilfiger surfcollectie aan te kleden. Dit was voor de winkel in Antwerpen. Omdat ze ook hier om meerdere busjes vroegen werd ik weer ingeschakeld om de vertrouwde rood/witte naar Antwerpen te rijden. Mooie maar lange rit.

Daar aangekomen bleken ze niet alleen Serge te hebben benaderd maar ook andere verhuurders, daardoor stonden er uiteindelijk 5 busjes voor de Tommy Hillfiger surfshop.

Van 2013 trouwbusje
Van 2013 trouwbusje
Van 2013 trouwbusje


Om duidelijk te maken dat de busjes bij de presentatie betrokken waren, werden ze bestickert met logo's en surfborden.

Van 2013 trouwbusje


Van 2013 trouwbusje
Van 2013 trouwbusje


De modellen werden klaar gemaakt en rond 5 uur stroomde de pers rustig aan de winkel binnen waar de collectie werd geshowd. Wij waren ondertussen door Antwerpen gelopen en hebben heerlijk gegeten.

Na het eten werden er druk foto's gemaakt in en om de busjes door zowel professionele fotografen alswel allerlei amateurs.

Van 2013 trouwbusje
Van 2013 trouwbusje


Natuurlijk was er ook een afterparty met gelegenheid tot netwerken. Tja in die branche is dat heel gebruikelijk. Uiteindelijk ben ik ook heel even de winkel ingelopen om te kijken hoe en wat er te zien viel.

Van 2013 trouwbusje
Alles super strak op de plank.
Van 2013 trouwbusje


Ook deze dag was weer ontzettend leuk. Ik ben benieuwd of de foto's (die gemaakt zijn in de busjes) gepubliceerd worden in bijvoorbeeld een catalogus van de nieuwe collectie.

Nog even een voetnoot. Een lid van ons forum. Jeffry (vroeger bekend als Hilfigerbus, nu als BusOK) heeft in de jaren 2006 - 2010 een T2a in zijn bezit gehad, welke hij in dertijd uit zijn eigen iniatief bestickerd had als Hilifiger bus.

Van 2013 trouwbusje
Van 2013 trouwbusje
Omdat de bus niet in zijn bedrijfsvoering paste moest hij deze verkopen. Hij heeft natuurlijk geprobeerd deze aan Tommy Hilfiger te verkopen en ook geprobeerd door hun te laten sponsoren. Helaas is dit niet gelukt en heeft hij zijn bus van alle Hilfiger details ontdaan voordat hij hem kon verkopen. Maar misschien is het bedrijf wel door zijn handelen met het busjes virus besmet geraakt?? Wie weet.

Dat was hem weer voor nu.
Groeten en tot de volgende update
Marcel

Geen opmerkingen: