donderdag 6 juni 2013

De Briebelbus @ Super Opkikkerdag 4 juni 2013


Dat ik veel te vinden ben op het forum van de Vriendenclub T2 is geen geheim. Ook mensen die om andere redenen interesse hebben in oude Volkswagen busjes weten onze club te vinden. Zo stond recentelijk de volgende oproep op het forum:

Van 2013 opkikkerdag


Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!(quote van de site www.opkikker.nl)

Stichting Droomdag is een organisatie die geheel met vrijwilligers werkt en als doel heeft het verzorgen van onvergetelijke leuke dagen voor gezinnen met kinderen onder de 16 jaar waarvan een van de ouders is getroffen door kanker.(quote van de site www.Stichtingdroomdag.nl)

Na een paar dagen kreeg ik inderdaad een berichtje waarmee ik bevestigd kreeg dat mijn aanwezigheid tijdens deze Super Opkikkerdag gewenst is. Nu was het niet alleen een dag voor liefhebbers van Volkswagenbusjes, maar een dag vol leuke activiteiten. Zo was er een bonte verscheidenheid aan voertuigen te vinden; van Stretched Limosine, Sportauto's, Politieauto's, Brandweerauto's tot Harley Davidson motoren, speedboats, helicopters en de Briebelbus.

Van 2013 opkikkerdag
Van 2013 opkikkerdag
Van 2013 opkikkerdag
Van 2013 opkikkerdag


Toen was het moment daar dat ik werd voorgesteld aan de persoon voor wie ik speciaal gekomen ben. Natuurlijk heb ik het hele interieur laten zien en alle bijzonderheden. Voor mij was het heel leuk om te zien en te horen hoeveel hij over de oude VW busjes wist te vertellen; hij wees ook een aantal accesoires aan in de bus waarvan hij precies wist te vertellen wat het was. Erg leuk.

Vervolgens gingen we samen een rit maken door de omgeving. En als laatste heb ik nog even een foto gemaakt.

Van 2013 opkikkerdag

Ik hoop dat ik hiermee een bijdrage heb kunnen leveren aan een mooie dag. Ik heb het in ieder geval zelf als ontzettend leuk ervaren. Voor meer informatie over de stichtingen die deze dagen mogelijk maken, kunt u terecht op hun websites: Stichting Opkikker en Stichting droomdag

Groeten en tot de volgende update
Marcel

Geen opmerkingen: