vrijdag 11 juni 2010

VCT-2 voorjaarsmeeting 5 t/m 9 mei

Spullen inpakken en wegwezen !!

Onder het motto van " je hebt een camper of niet " proberen we zoveel mogelijk tripjes te maken met onze bus. Echter dit jaar zullen we deze ontsnappingsdrift een beetje moeten beperken omdat

wij in augustus onze trouwdag gepland hebben en daarna 4 weken op huwelijksreis gaan.

Daarom hebben we besloten de meeste meetings en weekend tripjes dit jaar te laten schieten op een klein aantal na.
1 van deze uitzonderingen is de voorjaarsmeeting van de VCT2. Deze werd gehouden van 7 t/m 9 in Helden ( Noord Limburg )

Omdat Woensdag 5 mei een nationale feestdag is hoefden we enkel donderdag en vrijdag nog extra vrij te vragen om er meteen een lang weekend van te maken. En zo pakten wij onze bus in en pruttelden we woensdag vol goede moed naar het zonnige zuiden. Nou ja zonnig..... de voorspellingen voor het weekend waren niet best, vooral regen regen regen zouden we gaan krijgen.

Rond 17.00 uur draaiden we woensdag de camping op waar op dat moment de Familie Smit uit Hoorn al reeds was geariveerd. Ze waren druk bezig om hun hele hebben en houden te installeren.

Wij kozen dit keer voor de snelle methode, dus alleen het hefdak uitklappen, de bijrijders stoel omdraaien, de koelbox buiten zetten, stroom aansluiten, klapstoeltjes voor de bus zetten, bier pakken en voor de bus zitten relaxen.
Na het eten kwam de Smurfenbus ook het veld op gereden en zo hebben we gezellig de hele avond zitten kletsen tot het tijd was om naar bed te gaan.

De volgende dag eerst relaxed wakker worden en daarna even met de fiets een boodschapje in het dorpje gehaald. Tijdens deze fietstocht werd de lucht al steeds dreigender en ik werd al bang dat we het niet droog terug zouden halen. We hebben het net aan gered, want toen we weer goed en wel op de camping stonden begon het te regenen. En dat heeft de hele dag verder aangehouden, pas vrijdagavond begon het een beetje op te klaren. Gelukkig was het zaterdag en zondag droog, dus konden we al onze spullen weer droog inpakken.

Er waren niet al te veel activiteiten tijdens het weekend en zo hebben we een lekker relax weekend ervan gemaakt. Heerlijk zitten voor de bus en vooral niet al te veel doen.

Dat mag ook wel eens :)

Hieronder een klein foto verslag van dit weekend.

groeten en tot de volgende update.

Geen opmerkingen: